web stats
diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow
Soukka-seura ry - Sökö-sällskapet rf

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Tietotori

Poimintoja syyskauden 2018 tapahtumista

Poimintoja viime syyskauden 2018 tapahtumista

Syyskauden perinnetapahtuma Elotulet-lauluilta Knaperin saaressa pe 17.8. onnistui sään puolesta ja muutenkin erinomaisesti vaikka pitkään jatkuneen kuivuuden ja kohtalaisen tuulen takia varsinaisia tulia ei voitu polttaa. Tilaisuus houkutteli saareen tällä kertaa noin 40 henkilöä. Anne Jääskeläinen laulatti kitaran kera ja säestämässä oli myös Seppo Miettinen haitareineen. Lohisoppaa ja kahvia myytiin 5 euron yhteishintaan. Ennen yhteislaulua kotiseutuneuvos Benita Åkerlund tarinoi Soukan vanhoista asioista.

Soukka-päivää vietettiin la 1.9. klo 10-16. Ostarilla oli runsaasti kirpputorimyyjiä sekä tuote- ja toimintaesittelyjä. Espoonlahden Martoilla oli kahvila ja SugarMama myi leivonnaisia ja kahvia. Partiolippukunta Mesikämmenillä oli toimintaohjelmaa lapsille. Soukan Huolto tarjosi soppatykistä hernekeittoa melkein kolmen tunnin ajan, yhteensä kolmisensataa annosta. Soukan kansantanssijoilla oli tanssiesityksiä ja mukaan pyörähtelemään pääsivät myös kaikki halukkaat läsnäolijat. Viihteellistä iltaa jatkettiin klo 17-20 Soukan palvelutalossa (Soukan elä ja asu -seniorikeskus), missä oli osallistujille ilmaiset tanssit Swing Memories Rytmiorkesterin tahdittamana. Väliajalla oli mm. lasten uskomattoman taitavia tanssiesityksiä ja samban perusteiden opetusta. Soukka-seura tarjosi kahvit/mehut ja pullat illalla yhteensä noin 55 osallistujalle.

Seurantalon ylläpito aiheuttaa paljon kuluja ja vaatii myös niiden pienentämiseksi talkootyötä. Piharakennuksen terassi saavutti jo parinkymmenen vuoden iän ja nyt oli aika sen uusimiseen. Terassitalkoot pidettiin la 15.9. klo 12 – 19. Osallistujia oli vähän, mutta terassi saatiin kuitenkin melkein valmiiksi. Suurin työ oli perusteiden teko, tukena aiemmin olleet luonnonkivet korvattiin pilariharkoista tehdyllä tuennalla. Johtokunnan Matit tekivät sen jo ennen talkoopäivää, jotta betoni ehti kovettua ennen kannen tekoa. Talkoiden yhteydessä siivottiin samalla piha-aluetta. Kahvitus, letut ja grillimakkarat palkitsivat ahkeroijat. Lopuilta vietettiin seurantalon sisätiloissa tanssin merkeissä.

Seuran syyskokous pidettiin keskiviikkona 21.11.2018 kello 18.30 Soukan elä ja asu -seniorikeskuksessa. Paikalla oli 26 jäsentä. Seuran puheenjohtajaksi valittiin edelleen jatkamaan Matti Viikari. Johtokunnan esittämä talousarvio ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin sellaisenaan ja erovuoroiset johtokunnan jäsenet päätettiin valita jatkamaan kuten myös toiminnantarkastajat. Perinteitä kunnioittava itsenäisyyspäivän juhla pidettiin Soukan kappelissa yhteistyössä Espoonlahden seurakunnan kanssa. Juhlapuheen piti finanssineuvos Erkki Tassia. Sen lisäksi ohjelmaan kuului seuran ja seurakunnan tervehdyssanat sekä erilaisia musiikki- ja lausuntaesityksiä. Tilaisuudessa oli esiintyjät mukaan lukien reilu 200 osallistujaa.

Seura on syyskaudella järjestänyt edullisia ja tasokkaita tanssitunteja, niin kuntotansseja kuin perinteisten lavatanssien opetusta.

Uutiset Espoo.fi

Leppävaaran ja Espoonlahden uimahalleissa siirrytään syyskauden aukioloaikoihin

Maanantaina 10. elokuuta sekä Leppävaaran että Espoonlahden uimahalleissa siirrytään syyskauden aukioloaikoihin....

Lue lisää »

Ilmoittautuminen syyskauden liikuntakursseille alkaa tiistaina 11.8.

Ilmoittautuminen syyskauden liikuntakursseille alkaa tiistaina 11.8. Kursseille otetaan normaalia vähemmän...

Lue lisää »

Espoo.fi kaavoitus

Uusi pääkatu käyttöön Finnoossa

Uuteen meri- ja metrokaupunginosaan Finnooseen ajaminen helpottuu, kun alueen kolmas pääkatu, Finnoonsilta, avataan...

Lue lisää »

Espoon vanhaa kaupungintaloa ei suojella

Espoon keskuksessa sijaitsevaa vanhaa kaupungintaloa ei suojella. Ympäristöministeriö on hylännyt valituksen, joka...

Lue lisää »

Uutiset Kotiseutuliitto.fi

Investigating culturally diverse local heritage work

The Finnish Local Heritage Federation (Suomen Kotiseutuliitto) is doing a survey to investigate the scope and nature of...

Lue lisää »

Enkät om hembygdsarbete med kulturell mångfald

Finlands Hembygdsförbund kartlägger med en enkät omfattningen och karaktären av hembygdsarbete med kulturell...

Lue lisää »