web stats
diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow
Soukka-seura ry - Sökö-sällskapet rf

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Tietotori

Soukka-seuran toiminnasta loppuvuonna 2012

Loppuvuoden 2012 tapahtumia
Tanssista iloa ja hyötyä tiistai-iltaisin 20.00 – 21.45
Tiistaisin parillisilla viikoilla (siis joka toinen viikko, viikot 36, 38 jne) Soukan nuorisotilassa (Soukantie 13, 3. kerros, ostoskeskuksesta kävelysiltaa pitkin Soukantien yli) pidetään lavatanssien peruskurssi. Tunneilla opetellaan valssin, foksin, humpan, jenkan, buggin ja fuskun perusaskeleita sekä helppoja kuvioita sekä myös vientiä että seuraamista. Kausimaksu (8 kertaa, yht. 16 tuntia) jäsenille vain 50 €, muille 60 €. Ohjaaja on Jukka Kivimäki. Kurssi järjestetään jos osallistujia on vähintään 20. Soukan kansantanssijat ry:n syyskauden jäsenmaksu on 20 €, ja se hyvitetään kokonaisuudessaan kurssimaksuun. Jo tässä on erinomainen syy liittyä Soukan kansantanssijoiden jäseneksi!  Tanssitunteihin liittyvät tiedustelut ja ilmoittautumiset Matti Viikari, 040~776 9613, matti.viikari@gmail.com .

Joka toinen tiistai (parittomilla viikoilla, viikot 35, 37 jne) on kansantansseja. Ohjaaja on Mari Castrén. Kansantansseissa on paljon samoja askelkuvioita kuin tavallisissa seuratansseissa. Erityisesti kansantansseissa treeniä tulee kehon lisäksi myös aivoille, kun tansseissa kuviot ja parit vaihtuvat tiuhaan tahtiin! Soukan kansantanssijat on perinteisesti esiintynyt eri tilaisuuksissa, näitä ovat mm. Pilpatus ja Soukka-päivä. Sama paikka ja aika kuin edellisilläkin. Kannattaa ainakin kokeilla. Järj. Soukan kansantanssijat ry.
Torstaisin tunti kuntotanssia kello 21-22 6.9. – 13.12.
Latinalasimusiikin tahdissa tyyliin ”yksin ryhmässä” tanssittavat kuntotanssit Zumba ja latinomix nostavat pulssin täysille ja saavat hien pintaan. Siinä samalla huomaamatta myös kunto kokoaa. Tämä ”yksin ryhmässä” tanssi sopii kaikille, juomapullo ja hikipyyhe ovat tarpeen! Tunnit ovat samassa paikassa kuin edellisetkin tanssit. Nämä tunnit ovat lisäksi hyvää tukea paritanssien opettelulle.
Koko syyskauden (14 kertaa) kattava maksu on jäsenille 50 €, muille 60 €. Ilmoittautuminen tarpeen rajallisen tilan takia sähköpostiin matti.viikari@gmail.com. Kuntotanssi pidetään jos ilmoittautuneita on vähintään 20.
Kuntonyrkkeilyä? Kuntonyrkkeily on liikuntamuoto, jonka liikkeet on poimittu suoraan nyrkkeilystä. Laji on kuitenkin puhtaasti liikunnallinen, eikä siinä ole tarkoitus vahingoittaa ketään. Lajissa sparrataan ja lyödään nyrkkeilysäkkiä tai pistehanskoja.Seuran eräs jäsen on kuntonyrkkeilyn diplomikouluttaja ja halukas ohjaamaa harjoituksia. Mikäli kiinnostusta lajiin on, seura voi yrittää hankkia Soukasta harjoitustilan ja -aikoja. Tiedustelut Matti Viikarille.
Rivitanssia senioreille keskiviikkoisin kello 10.30 – 12.00 seurantalossa (Soukan rantatie 74)?
SENIO- rivitanssi® on senioreille ja ikäihmisille kehitetty rivitanssin muoto, joka tukee niin fyysistä, henkistä kuin mentaalista hyvinvointia. Rivitanssi on tutkitusti loistava laji ikäihmisille sen monipuolisuuden takia ja SENIO- rivitanssi® ottaa erityisesti huomioon ikäihmisten erityistarpeet.
Syyskauden (10 kertaa) tunnit maksavat jäsenille 50 €, muille 60 €. Rivitanssi järjestetään jos osallistujia on vähintään 20. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Matti Viikari, 040 7769613 tai matti.viikari@gmail.com.


Espoonlahden hyvinvointityöryhmä järjestää Soukassa asuinympäristökävelyn ke 10.10.2012 klo 16 - 18.30.
Kävelyllä pienryhmät kulkevat ennalta suunnitellun reitin alueella tehden havaintoja ympäristöstä. Tavoite on, että eri tahot arvioivat yhdessä alueen fyysistä ja sosiaalista ympäristöä sekä tekevät korjausehdotuksia. Lähtö on ostarin pihalta.
Ympäristön kunnostustalkoot 16.10. klo 12 alkaen Soukanlaakson viljelyalueella: Näissä talkoissa mm. silputaan risuja ja poistetaan haitallisia puita peltojen ympäriltä. Tässä yhteydessä on syytä muistuttaa toisten työkalujen lainaamisen ilman lupaa olevan kiellettyä ja luvankin kanssa lainatut tavarat tulee palauttaa takaisin samaan paikkaan mistä ne on otettu.
Konserttitanssiaiset palvelutalossa marraskuussa
Tapiolan Viihdeorkesteri on vuonna 1987 perustettu iso yli 20 hengen orkesteri, jonka ohjelmisto koostuu svengaavasta musiikista, kuten swing, tanssimusiikki, jazz, lattari, rock ja balladit. Tapiolan Viihdeorkesteri toimii yhteistyössä Espoon Kaupungin Työväenopiston kanssa ja pitää harjoituksensa Soukka-seuran seurantalossa. Tule nauttimaan musiikista, tanssista ja tanssiesityksistä, ovimaksu 5 €.  Iltapala lisukkeineen hintaan 5 €. Myöhemmin nettisivuilla ja ilmoitustauluilla on tarkemmat tiedot.
Teatteriretki Hämeenlinnaan la 10.11. esitykseen Seitsemännen portaan enkeli
image.jpg
Frank McCourtin omaelämänkerrallinen romaani Irlannin Limerickissä ja New Yorkin Brooklynissä eletystä köyhästä lapsuudesta on valloittanut ihmiset kaikkialla. Samalla kertaa runollisen ja katu-uskottavan McCourtin huikea selviytymistarina on saanut lukijat ympäri maailmaa haukkomaan henkeään sekä vuoroin nauramaan ja liikuttumaan kyyneliin asti.
Vuoden 2012 helmikuussa tämä ylistetty mestariteos siirtyy ensimmäistä kertaa teatterin lavalle Hannu Matti Tyhtilän ohjaamassa draamassa, jossa irlantilaisen kansanmusiikin väkevä perinne on keskeisessä osassa. Iloiset tanssikappaleet, haikeansuloiset lemmenlaulut ja hurjat balladit kuljettavat kertomusta, joka loihtii yleisön eteen pula-ajan Irlannin kapeat kujat, savuiset pubit ja vankkumatonta elämäntahtoa huokuvat ihmiset. Seitsemännen portaan enkeli on tarina selviytymisestä, rakkaudesta, toivosta, peräänantamattomuudesta ja lauluista, jotka sukupolvesta toiseen soivat ihmisten sydämissä.
Lähtö Soukan kukkakioskilta klo 15.00. Paluu Hämeenlinnasta n. klo 22.00 teatteriesityksen jälkeen.Matkan hinta on 70 € sisältäen teatterilipun, ruokailun ja bussimatkan. Maksu seuran tilille FI31 1411 3000 0442 84, viitenumero 4899.  Ilmoittautuminen välttämätön hyvissä ajoin, viim.15.10. Benita Åkerlund p. 040 557 5213 tekstiviestillä tai sähköpostilla
fredrika@saunalahti.fi. Maksa matka vasta sitten, kun olet saanut varmistuksen teatterilipusta!

Syyskokous ke 21.11. klo 19 Övergårdin kartanossa (Espoonlahdentie 16)
Kokouksessa mm. valitaan seuran puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle johtokuntaan sekä hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma. Erovuoroisina johtokunnan jäseniä on aina puolet eli neljä. Sääntömääräisten asioiden käsittelyn jälkeen on museo-opas Sanna Jokisen pitämä esitelmä ”Huvilaelämää Espoossa”.  (http://weegee.espoo.fi/museot/verkko/huvila/entis.htm)
Seuratkaa ilmoitustauluja ja seuran nettisivuja tarkemmista tiedoista.  Kahvitarjoilu! Tervetuloa! Ottakaa ystävänne mukaan luentotilaisuuteen!
Itsenäisyyspäivän juhla ti 6.12. klo 15.00
Perinteinen arvokas paikallisin voimin toteutettu juhla Suomen itsenäisyyden 95-vuotispäivänä pidetään Soukan kappelissa, Soukankuja 3. Juhlapuheen lisäksi on musiikki- ja lausuntaesityksiä. Tarkempi ohjelma esitetään myöhemmin ilmoitustauluilla. Kahvitarjoilu.

Uutiset Espoo.fi

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä puoltaa yleisötilaisuuksien lohkomisvaatimuksesta sekä kahden metrin turvaväleistä luopumista

Epidemiatilanne pääkaupunkiseudulla on kehittynyt kohti parempaa suuntaa, vaikka tartuntamäärät ja positiivisten...

Lue lisää »

Valtuusto jakoi luottamuspaikat

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Henna Partanen (Vihr.) ja kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi Henrik Vuornos...

Lue lisää »

Espoo.fi kaavoitus

ELY-keskus antoi oikaisukehotuksen Espoon valtuuston pohjois- ja keskiosien yleiskaavapäätöksestä  

Uudenmaan ELY-keskus on hakenut oikaisua pohjois- ja keskiosien yleiskaavan hyväksymispäätökseen. Valtuusto...

Lue lisää »

Finnoon keskuksen asemakaavoitus uudelleen työn alle – lintujen suojeluun vahvempi velvoitus

Toukokuussa kumoutunut asemakaava valmistellaan uudelleen syksyllä. Tavoitteena on saada kaava hyväksymiskäsittelyyn...

Lue lisää »

Uutiset Kotiseutuliitto.fi

Pohjalainen Rakennusperintö ja Tornion Kotiseutuseura saivat Museoviraston avustusta

Museovirasto jakoi valtionavustuksia yhteisöjen kulttuuriperintöön ja kulttuuriympäristöön liittyviin hankkeisiin...

Lue lisää »

Kotiseututyön ansiomitalit ovat haettavissa huhtikuun loppuun saakka

The post Kotiseututyön ansiomitalit ovat haettavissa huhtikuun loppuun saakka appeared first on Suomen...

Lue lisää »